Egy különleges nap a mai, mivel jótékony futó lettem és futok a diabéteszes gyerekekért a Szurikáta Alapítványt támogatva.

2020. október 11-ig minimum 1200 km-t szeretnék lefutni edzésként és a 35. Spar Budapest Maratonon a 42,195km-es távot teljesíteni.

Azért indítom ma a kampányomat, mert most január 11-én van a XV. Országos Gyermekdiabétesz Nap, annak emlékére, hogy a világon először egy Leonard Thomson nevű kisfiúnak inzulininjekciót adtak be.
Megkezdték az inzulinkezelés
ét és ezzel az életét mentették meg.

Azokért a diabéteszes gyermekekért futok, akik Leonard Thomsonhoz hasonlóan 1-es típusú diabéteszesek és inzulin nélkül nem maradnának életben.

Kampányom során versenyeken és futásaim közben még szeretném felhívni a figyelmet a gyermekkori 1-es típusú diabétesz korai felismerésére és annak fontosságára, hogy minél több ember tudjon róla.

Ha még nem olvastad a jótékonysági kampányomat, akkor az alábbi linken megteheted és adományoddal segítheted a Szurikáta Alapítvány a Diabéteszes Gyermekekért -et, hogy mindig ott tudjanak lenni, ahol egy cukorbeteg gyermeknek és családjának segítségre van szüksége.

Csalj mosolyt a cukorbeteg gyermekek arcára és támogasd jótékonysági futásom, a kilómétereim örökbefogadásával!
Neked egy kávé ára, Nekik pedig óriási segítség!

Dormán György

(Szurikáta- jótékony futó)

Facebook oldalam lájkolásával követheted kampányom egyes részleteit:
facebook.com/jotekonyfuto

Előre is nagyon szépen köszönöm, ha mellém álltok és szívből kívánom, hogy soha ne szoruljatok hasonló segítségre.

Együtt közösen, egy jó ügyért!

Vannak kérdéseid? Keress meg bátran az elérhetőségeimen!